Skip to main content

Over mij

Zo’n 15 jaar geleden had ik zelf te maken met rugklachten die mij ernstig parten speelden. De diagnose was aspecifieke lage rugpijn (rugpijn in het gebied tussen de onderste ribben en de bilplooien waarbij geen specifieke lichamelijke oorzaak aanwijsbaar is).

Het gangbare circuit, zoals fysiotherapie, kon mij niet helpen en de boodschap was dat ik er maar mee moest leren leven. Omdat ik wilde begrijpen wat er met mij aan de hand was heb ik allerlei boeken over anatomie en het menselijk lichaam bestudeerd. Uiteindelijk kwam ik er achter dat triggerpoints (zie info Triggerpoint reset methode) mijn rugpijn veroorzaakten en waarom de rug oefeningen die ik kreeg mijn rugpijn alleen maar erger maakten.

Ik leerde dat er meer mensen waren zoals ik die in het dagelijks leven gehinderd werden door pijn en vastliepen in het reguliere circuit. Inmiddels had ik zoveel kennis vergaard en opleidingen gevolgd, in binnen-en buitenland, dat ik mijn eigen praktijk ben gestart. Dit is inmiddels meer dan 10 jaar geleden. Met veel enthousiasme en passie heb ik mensen in de afgelopen jaren mogen helpen.

Na onze verhuizing naar Groenlo zo’n 5 jaar geleden is het nu ook de zin en tijd aangebroken om ook hier mijn praktijk voort te zetten. Ik nodig u hierbij uit om kennis met mij te maken zodat we samen kunnen kijken wat ik voor u kan betekenen. 

Even Appen?